Британският премиер Тереза Мей отправи остри нападки по адрес на руския президент Владимир

...
Британският премиер Тереза Мей отправи остри нападки по адрес на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Мей: Путин опитва да подкопае западните ценности

Британският премиер Тереза Мей отправи остри нападки по адрес на съветския президент Владимир Путин, сега, когато той преговаряше с американския си колега Доналд Тръмп, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на АП.

Днес в Народното събрание на Обединеното кралство Мей съобщи, че съветското управление взе участие в опити да бъдат подкопани западните полезности на редица фронтове. Тя съобщи, че Русия е употребила смъртоносно нервнопаралитично вещество на английска територия, и осъди това, както и закрилата на Москва за сирийското държавно управление, поддръжката за Иран и разпространението на " зловредни подправени вести " в промишлени мащаби.

Мей сподели, че " приветства " срещата на върха, само че добави, че желае да види смяна в дейностите на Русия. Речта й имаше за цел да запознае Народното събрание с резултатите от срещата на върха на НАТО предходната седмица, която беше доминирана от апелите на Тръмп към съдружниците да харчат повече за защита. Мей поддържа това виждане и прикани разноските да бъдат увеличени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР